Passie voor Oerwater

oerwater geheugen van water 620x254Ik kan je van alles over water gaan vertellen, maar dan haak je waarschijnlijk snel af. Maar als ik je nou vertel dat ik door het drinken van water zo’n vier dagen met een kater heb rondgelopen en mijn urine de kleur van koffie had, word je dan nieuwsgierig? Ik hoop van wel! Het gaat over water, geen gewoon water maar gevitaliseerd water of te wel Oerwater. Oerwater? Ja, Oerwater

Wie mij 9 jaar geleden zou hebben verteld dat ik van water mijn werk zou maken, die had ik recht in het gezicht uitgelachen. En als het dan ook nog eens om geen gewoon  water, maar Oerwater zou gaan, ja dan hadden de tranen helemaal van mijn wangen gelopen.   In die tijd was ik totaal niet met gezondheid en een bewuste levensstijl bezig. Bij toeval – bestaat toeval – kwam het  fenomeen gevitaliseerd water op mijn pad.

Ik kwam toevallig in gesprek met onze plaatselijke groentekweker, Eef Stel. Vol passie vertelde hij over zijn krachtige en smaakvolle groenten. ‘Dat komt door het speciale apparaat dat ik op mijn waterleiding heb aangesloten’, vertelde hij. ‘Het ontdoet het water van afvalstoffen waardoor de natuurlijke mineralen en vitaminen het werk kunnen doen. En dat komt de groenten én de smaak ten goede. En bovendien is het gezonder voor degene die het eet.’

Kun je je voorstellen dat ik een moment dacht dat ‘die man’ ergens een radartje miste? Hoe verzin je het! Een apparaat dat water sterk verbetert en groenten er krachtiger van laat worden. En dan blijkt het ook nog stukken beter te smaken! Ik gniffelde wat meewarig. Eef liet mij vervolgens wat van zijn zelf gekweekte groenten proeven. En ja, ik moest toegeven dat ik nooit geweten heb dat groenten zó lekker kunnen smaken.

‘En dat komt door dat gevitaliseerde water?’, probeer ik hem voorzichtig uit de tent te lokken. Hij liet zich niet van de wijs brengen en begon een betoog over wat dit vitale water doet met alles wat leeft. Tegen wil en dank hing ik aan zijn lippen. Eenmaal thuis nam ik zelf de proef op de som. Ik ging linea recta naar de supermarkt en haalde de groenten die ik bij Eef had geproefd. Wat een wereld van verschil! Ik was overtuigd.

Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. Allereerst kocht ik een vitaliser. Zo heet het apparaat dat je aansluit op je waterleiding. Daarnaast veranderde ik mijn levensstijl, want ik was niet heel bewust bezig met gezond eten en drinken. Dagelijks ging ik  de voorgeschreven hoeveelheid water drinken. Oerwater dus, want dat stroomt thuis uit mijn kraan. Gemiddeld 0,03 liter per kilo lichaamsgewicht. En dan kom je al snel op rond de twee liter per dag uit. Pas toen begreep ik de betekenis van ‘ontgiften van je lichaam’. De eerste dagen was mijn urine zo donker als koffie en in mijn hoofd voelde het aan alsof ik een paar nachten flink had doorgezakt. Een ontgiftingsreactie van het lichaam, bleek. Ik merkte dat ik mij steeds prettiger in mijn lichaam voelde zitten en meer energie kreeg. Het drinken van vitaal water zorgt ervoor dat je afvalstoffen optimaal worden afgevoerd en dat zorgt voor een goede darmflora. De darmen zijn de graadmeter van je lichaam en dus je gezondheid.

Ik wilde steeds meer weten over water en dook de literatuur in. Ik stuitte op het boek ‘Een leven lang leven van de natuur’ van Viktor Schauberger en vervolgens op die van Massaru Emoto ‘Mysterie van water’. Er ging een wereld voor mij open. Wat is water toch belangrijk voor mens, plant, dier en de aarde!

Zeven jaar geleden heb ik van Oerwater mijn werk gemaakt. Ik was zo enthousiast over de werking van gevitaliseerd water op mens, plant en dier dat ik iets met deze kennis wilde doen.  Om de werking van gevitaliseerd water  te bewijzen, loopt er een proef met de Agrarische Hogeschool Dronten. Er worden proeven gedaan met het kweken van andijvie en bloemen met Oerwater en gewoon kraanwater. De proeven zijn bijna afgerond. De resultaten publiceer ik zodra deze beschikbaar zijn op de website www.Oerwater.nu.  Ik hoop daarmee te kunnen aantonen dat het gebruik van vitaal water een fantastisch cadeau is voor je lichaam en voor alles wat verder groeit en bloeit! Steeds meer mensen worden zich inmiddels bewust van de werking van Oerwater. Ik verwacht dat dit aantal de komende jaren sterk zal toenemen. Investeren in je gezondheid geeft altijd rendement, zonder kleine lettertjes.

Tot de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van mijn passie voor Oerwater.  Integendeel! Als je ook nog eens de Duurzaamheidsprijs van de gemeente Dalfsen wint, dan is dat werkelijk de kroon op je werk. Dit stimuleert mij enorm om vooral door te gaan!

Laat mij weten of je geïnspireerd bent door mijn verhaal! Of misschien heb je vragen. Mail of bel mij.  Graag vertel ik je meer over alles wat mij verbindt met Oerwater.